Державне регулювання медичної сфери на регіональному рівні - Захарченко, Денис Валерійович; Zakharchenko, Denys Valeriiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є поглиблення теоретикометодичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів державного регулювання медичної сфери на регіональному рівні в умовах воєнного стану (на прикладі Харківської області). Об’єкт дослідження – процес державного регулювання медичної сфери як соціально-економічної системи на регіональному рівні. Предмет дослідження – механізми, методи та інструменти державного впливу на медичну сферу Харківської області в умовах воєнного стану та децентралізації.
State regulation of the medical sector at the regional level
Науковий керівник роботи: Меляков Антон Володимирович, кандидат історичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; державне регулювання; медична сфера; регіональний рівень; ЗПУА-3-24