Добросовісно ставиться до своєї роботи майстер по приладах ремонтних майстерень університету В.Д. Андронов - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво Харківського державного університету імені О. М. Горького, 1956)
Сталінські кадри [газета] : орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського державного університету ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно)
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; історія Харківського університету; ремонтні майстерні Харківського університету; майстер по приладах ремонтних майстерень Харківського університету В. Д. Андронов