Управління витратами підприємства - Головенко, Марія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є аналіз механізмів управління витратами на підприємстві та розробка практичних рекомендацій до їх оптимізації в межах бізнес-процесів ПрАТ «МХП». Об’єктом дослідження є процес організації управління та адміністрування витрат на підприємстві. Предметом дослідження виступає механізм формування, функціонування та вдосконалення системи управління витратами на прикладі ПрАТ «МХП».
Керівник наукової роботи: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; витрати; costs; PJSC "Myronivskyi Bread Factory"; ПрАТ «Миронівський Хлібокомбінат»; управлінська діяльність; management activity