Корекційна педагогіка : методичні вказівки до проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Бакуменко, Лариса Григорівна; Bakumenko, Larisa (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Корекційна педагогіка» спрямовані на поглиблення та закріплення базових знань, навичок та умінь з питань корекційної допомоги та організації корекційно-педагогічного процесу. Метою практичних занять є демонстрація здобутих навичок, обґрунтування й обговорення ефективних методів та методик корекційної допомоги. Видання рекомендовано студентам ОС «бакалавр» денної та заочної форми навчання інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей.

Methodological instructions for conducting practical classes in the discipline "Correctional Pedagogy" are aimed at deepening and consolidating basic knowledge, skills and abilities on issues of correctional assistance and organizing the correctional and pedagogical process. The purpose of practical classes is to demonstrate acquired skills, justify and discuss effective methods and techniques of corrective assistance. The publication is recommended for students of the full-time and part-time Bachelor's degree program in engineering and engineering-pedagogical specialties.
Correctional pedagogy : methodological guidelines for conducting practical classes for applicants for a bachelor's degree in full-time and part-time study in the specialty 015 Vocational education (by specialization)[Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; корекційна педагогіка; спеціальна освіта; інклюзія; інклюзивна освіта; діти з особливими освітніми потребами; вади здоров’я; девіантна поведінка; correctional pedagogy; special education; inclusion; inclusive education; children with special educational needs; health problems; deviant behavior