Особенности подготовки аудирования к сдаче экзамена BEC VANTAGE - Матвійчук, О.М. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 112 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: аудирование; подготовка аудирования; экзамен BEC VANTAGE; BEC VANTAGE; особенности подготовки; особенности экзамена BEC