Особливості актуалізації ролей суб’єкта в комунікативній ситуації «Бесіда друзів» (на матеріалі англомовних ігрових кінотворів)[автореферат] - Мусаєва, Росала Шахін кизи (My University, 2020)
Дисертацію присвячено вивченню потенціалу та специфіки актуалізації ролей суб'єкта в комунікативній ситуації «Бесіда друзів», змодельованій в англомовному кінодискурсі
Keywords: дискурс; комунікативна ситуація «Бесіда друзів»; когнітивні моделі; комунікативні параметри; функціональні характеристики висловлення; мовні засоби; англійська мова