Прогнозування соціально-економічного розвитку адміністративних територій - Солов’ян, Ілона Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо подальшого вдосконалення комплексного прогнозування соціально-економічного розвитку адміністративних територій України, представленого програмами соціально-економічного розвитку регіонів і територіальних громад. Об’єктом дослідження є державне регулювання соціально-економічного розвитку адміністративних територій. Предметом дослідження є прогнозування соціально-економічного розвитку адміністративних територій.
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціально-економічний розвиток адміністративних територій; соціально-економічний розвиток Полтавського регіону; інтеграція в ЄС