Визначення моменту «під час пологів» та «відразу після пологів» при кваліфікації умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини - Костиря, Є.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Костиря Євгенія Володимирівна – студент – спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: вбивство; матір; пологи; новонароджена дитина