Компаративний аналіз значень модальних дієслів у сучасній англійській мові - Варенко, Т.К. ("Аксіома", 2013)
У статті проаналізовано аспекти значень, притаманних англійським модальним дієсловам, які виражають від-ношення між суб'єктом дії і власне дією, крізь призму функціонально-семантичного підходу до вивчення категорії модальності.
Keywords: модальність; епістемічність; деонтичність; дискурс