Українсько-російське транскордонне співробітництво: сучасний стан і перспективи - Бубенко, П.Т.; Голіков, А.П.; Гончаренко, Н.І.; Казакова, Н.А.; Ханова, О.В.; Черномаз, П.О.; Шуба, М.В. (Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2013)
Викладені результати дослідження співробітництва прикордонних регіонів України і Російської Федерації у соціально-економічній сфері. Розкриті проблеми, що існують у ній на сучасному етапі розвитку українсько-російських відносин. Здійснена спроба розробити механізм, покликаний підвищити ефективність транскордонного співробітництва на базі використання єврорегіонів. Монографія призначена для широкого кола читачів, що цікавляться українсько-російськими відносинами в галузі транскордонного співробітництва, фахівців з регіональної економіки та міжнародних відносин.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics