Електронне урядування: зарубіжний досвід та вітчизняна практика - Павленко, Ельвіра Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою даної кваліфікаційної роботи є дослідження та аналіз електронного урядування, його становлення та розвиток, порівняння досягнутих результатів у різних країнах та визначення головних пріоритетів у майбутньому розвитку електронного урядування. Об’єктом дослідження електронного урядування виступають органи державного управління, котрі використовують інформаційно-комунікаційні технології для покращення роботи з надання адміністративних послуг та комунікації з громадянами або бізнесом. Предмет дослідження це безпосередньо технології, які застосовуються в запровадженні електронного урядування.
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; електронне урядування; удосконалення розвитку електронного урядування в Україні