Розробка плану роботи бізнес-готелю у м. Трускавець - Базюра, Аліна Андріївна; Baziura, Alina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Представлені результати аналітичних досліджень стану розвитку закладів розміщення в м. Трускавець. Визначені переліки основних та додаткових послуг для бізнес-готелю. Запропоновані алгоритми щодо організації роботи нового закладу – бізнес-готелю. Визначені особливості роботи закладу харчування на прикладі ресторану, проведені організаційно технологічні розрахунки. Сформовані вимоги до персоналу та відзначено систему управління закладом. Проведено оцінку економічної привабливості відповідного інвестиційного проєкту.

The results of analytical studies of the state of development of accommodation facilities in the city of Truskavets are presented. Defined lists of basic and additional services for a business hotel. Algorithms are proposed for organizing the work of a new establishment - a business hotel. The peculiarities of the work of the catering establishment were determined using the example of a restaurant, organizational and technological calculations were carried out. The requirements for personnel were formed and the management system of the institution was noted. An assessment of the economic attractiveness of the relevant investment project was carried out.
Development of a business hotel plan in Truskavets
Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; готельне господарство; місто Трускавець Львівської області; бізнес-готель; бізнес-готель «FORWARD»; проєктні рішення; характеристика системи управління закладом; вимоги до персоналу