Екологічні аспекти у зовнішньоекономічній діяльності підприємств - Тихонюк, Ігор Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні підходи до екологізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств, охарактеризовано сучасні вимоги до екологічної безпеки в міжнародному середовищі, досліджено практику управління екологічними аспектами на прикладі ТОВ «ЛАЙТФОРС ГРУП», виявлено ключові проблеми та перспективи інтеграції «зелених» стандартів у ЗЕД.
Керівник: Ляшевська Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; зовнішньоекономічна діяльність; екологічна політика; сталий розвиток; екологічні аспекти; сертифікація; «зелені» технології