Особливості технологічних інновацій у міжнародній митній логістиці - Коса, Марія Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення особливостей технологічних інновацій у митній логістиці.
Керівник : Коваленко Роман Сергійович, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; технологічні інновації; міжнародна митна логістика; митні інновації; цифровізація митно-логістичної діяльності