Формування системи мотивації персоналу в організації - Клімова, Дар’я Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою дослідження є обґрунтування способів формування системи мотивації та розробка пропозицій щодо підвищення ефективності управління мотивацією працівників організації в дистанційному форматі. Об’єктом дослідження є процес управління мотивацією персоналу ТОВ «МеталПласт». Предметом дослідження є принципові підходи щодо виявлення проблем, мотивації праці та методичні основи формування системи мотивації персоналу.
Керівник наукової роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; мотивація персоналу в організації; стимулювання праці і мотивації персоналу в зарубіжних країнах; підвищення ефективності мотивації праці; ТОВ «МеталПласт»