Інтерполяційні задачі в класах R[a,b] ТА S[a,b]: автореферат - Серикова, И.Ю. (My University, 2013)
Автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата физико-математических наук
Досліджено мультиплікативну структуру резольвентної матриці про-блеми моментів. Отримано явні формули для множників Бляшке-Потапова. Приведено покрокове вирішення матричної проблеми моментів на компакт-ному інтервалі. Знайдено явні формули для параметрів Шура.
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Mathematical analysis