Improvement of Strategic Approaches in Managing the Enterprise's Cash Flows - Huajun, Yu (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
This study examines the theoretical and practical aspects of enterprise cash flow management under conditions of economic instability. It highlights the importance of effective liquidity management, timely control of income and expenses, and optimization of financial resources to ensure business stability. The financial performance of LLC “Agrodetalservice” is analyzed, including its liquidity and the effectiveness of its cash flow management strategy. Based on the analysis, practical recommendations are developed to improve cash flow management efficiency and to support the formation of a more effective enterprise strategy.

У дослідженні розглянуто теоретичні та практичні аспекти управління грошовими потоками підприємства в умовах нестабільного економічного середовища. Обґрунтовано важливість ефективного управління ліквідністю, своєчасного контролю над доходами і витратами, а також оптимізації фінансових ресурсів для забезпечення стабільності діяльності підприємства. Проаналізовано фінансову діяльність ТОВ «Агродетальсервіс», оцінено його ліквідність та ефективність стратегії управління грошовими потоками. На основі проведеного аналізу запропоновано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління грошовими потоками та формування відповідної стратегії розвитку підприємства.
Удосконалення стратегічних підходів управління грошовими потоками підприємства
Керівник роботи : Інна Іванівна Нескородєва, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; cash flow management; управління грошовими потоками; financial management; фінансовий менеджмент; cash flows of the enterprise; грошові потоки підприємства