Social design : methodical recommendations for preparation for practical classes and independent work on the discipline for students of the second (master’s) level of higher education in specialty 073 «Management» under the educational program «Management of organizations and administration» [Electronic resourсe] - Челомбітько, Тетяна Валеріївна; Chelombitko, Tetiana Valeriivna (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv national university, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент організацій та адміністрування». Рекомендації побудовано відповідно до навчальної програми курсу «Соціальне проектування». Матеріали містять основні рекомендаціії щодо вивчення курсу, плани практичних занять та методичні рекомендації щодо підготовці до них, питання для самоконтролю та підсумкового контролю знань, а також літературу, глосарій нових слів та термінів.

The Methodical Recommendations have been developed for students of the second (Master’s) level of higher education in specialty 073 «Management» under the educational program «Management of Organizations and Administration». The recommendations are structured in accordance with the curriculum of the course «Social Design». The materials include key guidelines for studying the course, plans for practical classes, and methodical recommendations for preparation, self-assessment and final knowledge assessment questions, as well as a list of references, a glossary of new words, and terms.
Соціальне проектування : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент організацій і адміністрування» [Електронний ресурс]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Social anthropology/ethnography::Social anthropology; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; соціальне проєктування; проєктний підхід; соціальні проблеми; соціальні проєкти; соціальне підприємництво; управління проєктами; етична відповідальність; інновації та креативність; командна робота та лідерство; стратегічне планування; моніторинг та оцінювання; social design; project approach; social issues; social projects; social entrepreneurship; project management; ethical responsibility; innovation and creativity; teamwork and leadership; strategic planning; monitoring and evaluation