Жанровое своеобразие газетных очерков А. И. Куприна 1890-х годов - Скубачевская, Л.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2007)
У статті досліджується специфіка жанрової природи нарисів О. І. Купріна «Юзовский завод» та «На глухарей», що були опубліковані у 1890-х роках в газеті «Киевлянин». The features of genre character of sketches "Uzovsky works" and "For Wood-grouse by A.I. Kuprin were published in 1890ths in newspaper "Kievlianin" are investigated in the article.
Keywords: Куприн; газетный очерк; «Юзовский завод»; «Молох»; «На глухарей»