Студент Володимир Іващенко: життя-вчинок - Глибицька, Світлана Борисівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Час викував неймовірних людей, які здавалися звичайними у повсякденному мирному житті. Володимир Іващенко, студент Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, уособлює в собі риси героя нашого часу. Лихого часу. Коли настала година випробувань, 20-річний парубок не зміг бути осторонь і долучився спершу до волонтерства і незабаром до військової боротьби.
Student Volodymyr Ivashchenko: life-deed
Keywords: Іващенко Володимир Олексійович; Діденко Євген Володимирович; російсько-українська війна; спецпідрозділ "Кракен"; звільнення Харківської області; Харківська операція (осінь 2022 р.); Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна (Каразінський університет); факультет комп'ютерних наук Каразінського університету; Українська академія лідерства; Кадетський корпус (м. Харків); "небесний каразінець"; студент Каразінського університету; каразінці, які загинули під час російсько-української війни