Проблеми сучасної освіти : збірник науково-методичних праць. Ч. 1. 2017 - Холін, Ю.В.; Маркова, Т.О. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2017)
Восьмий випуск збірника традиційно присвячено загальним питанням сучасної освіти, інноваційним освітнім технологіям та методиці викладання у вищій школі, а також актуальним проблемам навчання студентів-медиків. У другому томі репрезентовано роботи, що стосуються специфіки дистанційного навчання. Матеріали збірника можуть стати в нагоді організаторам освітнього процесу, викладачам, студентам і всім, кого цікавлять проблеми сучасної освіти.
Keywords: сучасна освіта; інноваційні освітні технології; методики викладання; вища школа; навчання студентів-медиків