Розвиток спортивного туризму в світі: сучасний стан та перспективи (бакалаврська робота) - Зубкова, К.М. (My University, 2016)
У теоретичному розділі описано зміст, види і форми спортивного туризму. У практичному розділі розглянуто сучасний стан розвитку спортивного туризму в світі, зокрема в Греціїї і Туреччини.
Керівник: ст. викл. Волкова І.І. Консультант: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: спортивний туризм; Греціїя; Туреччина; дипломна робота