Формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності організації (на прикладі ТОВ «Комфі Трейд») - Гриненко, Дарина Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності ТОВ «Комфі Трейд» на основі комплексного аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища організації.
Керівник наукової роботи: Миколенко Олена Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; конкурентоспроможність; стратегії забезпечення конкурентоспроможності; господарська діяльність підприємства; конкурентна позиція підприємства