Оптимізація шляхів розвитку світового фінансового ринку - Волкова, Ю.Г. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2011)
В статті розглядаються основні шляхи оптимізації подальшого розвитку світового фінансового ринку. Відзначені загальні завдання, які стоять перед світовою фінансовою спільнотою в період фінансової глобалізації.
Keywords: механізм; глобалізація; фінансова складова; реформи; система регулювання