Методи навчання рекурентної нейронної мережі для вирішення задачі розпізнавання образів - Кондратюк, Діана Сергіївна; Kondratiuk, D. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Розроблений проrрамний продукт може широко використовуватися в розпізнаванні зображень, проходження капчі і т.д., і використовувати нейронну мережу у цілях розпізнавання образів.

The developed software product can be widely used in image recognition, passing captchas, etc., and use a neural network for pattern recognition purposes.
Керівник: Шматков Сергій Іванович, доктор технічних наук, професор закладу вищої освіти кафедри комп’ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; методи навчання; рекурентна нейронна мережа; розпізнавання, образи; Python; Google Colaboratory; проrрамна модель; learning methods; recurrent neural network; recognition; images; software model