Обʼєктно-орієнтоване програмування (мова JAVA) : методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних (розрахунково-графічних) робіт для здобувачів вищої освіти факультету математики і інформатики першого (бакалаврського)рівня вищої освіти [Електронний ресурс] - Морозова, Анастасія Геннадіївна; Владимирова, Марина Володимирівна; Зарецька, Ірина Тимофіївна; Бєлова, Лілія Петрівна; Morozova, Anastasiia; Vladymyrova, Maryna; Zaretska, Iryna; Bielova, Liliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал, завдання для практичних та індивідуальних (розрахунково-графічних) робіт, зразки виконання розрахунково-графічних робіт, питання для самоконтролю, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу. Навчально-методичне видання призначається для здобувачів вищої освіти факультету математики і інформатики першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають дисципліну «Обʼєктно-орієнтоване програмування (мова JAVA)».
Object-oriented Programming (Java Language) : methodological recommendations for the practical and individual (calculated graphic) tasks for discipline for students of higher education at the Faculty of Mathematics and Informatics of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; програмування; java; об’єкт; клас; атрибут; конструктор; абстракція; інкапсуляція; спадкування; поліморфізм; суперклас; об’єктно-орієнтований програмування; комп’ютерна програма; інформаційна система; programming; object; class; attribute; constructor; abstraction; encapsulation; inheritance; polymorphism; superclass; object-oriented programming; computer program; information system