Вісник Харківського державного університету. № 429. Людина: дух, душа, тіло. Серія «Теорія культури і філософія науки». Випуск 14 - Харківський державний університет (Суми ; Харків, 1999)
Серія «Теорія культури і філософія науки». Випуск 14.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Чубур В.В.; Гоголь Н.В.; Теорія культури і філософія науки