Естетика сюрреалізму в кінематографі Девіда Лінча та Иоргоса Лантімоса - Самко, Валерія Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета та завдання дослідження. Дослідити сюрреалістичну естетику в кінематографі Девіда Лінча та Йоргоса Лантімоса.
Керівник роботи : Петренко Дмитрій Володимирович, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри теорії культури і філософії науки
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; сюрреалізм; кінематограф; Девід Лінч; Иоргос Лантімос; абсурд; сюрреалістична естетика