Питання Сходознавства в Україні : тези доповідей ІХ Всеукраїнської дистанційної науково-методичної конференції з міжнародною участю, (8 травня 2025 року, м. Харків, Україна) [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
До збірника увійшли тези доповідей IХ Всеукраїнської дистанційної науково-методичної конференції з міжнародною участю «Питання Сходознавства в Україні», присвячені проблемам іноземної філології, освіти та виховання, методики викладання сходознавчих дисциплін, перекладу, міжкультурної комунікації, літературознавства, історії, економіки, політики, соціуму країн Сходу та Африки. Розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів філологічних, історичних спеціальностей та фахівців-міжнародників.

The collection includes abstracts Collection of the IХ All-Ukrainian Remote Scientific and Methodological Conference «The Issues of Oriental Studies in Ukraine» with international participation, devoted to issues of foreign philology, education, methods of teaching Oriental disciplines, translation, intercultural communication, literary studies, history, economics, politics, and the society of the countries of the East and Africa. Designed for researchers, teachers, graduate students, students of philological and historical specialties, and international scientists.
The issues of Oriental studies in Ukraine : abstracts of the IХ All-Ukrainian remote scientific and methodological conference, may 8, 2025, Kharkiv [Electronic resource]
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; HUMANITIES and RELIGION; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; східна філологія; освіта в країнах Сходу; методика викладання; сходознавчі дисципліни; переклад; літературознавство країн Сходу; історія Сходу; філософія Сходу; економіка країн Сходу; політика країн Сходу; соціум країн Сходу; oriental philology; Oriental education; teaching methodology; oriental studies; translation; Oriental literary studies; Oriental history; Oriental philosophy; Oriental economics; Oriental politics; society of the Oriental countries