До питання про розмежування третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги на предмет спору від співпозивачів - Чебанна, В.О. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Чебанна Вікторія Олександрівна – студент-спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: третя особа; співучасть; співпозивач; предмет спору; самостійні вимоги на предмет спору