Роль церкви в баченні Івана Франка (за працями «Радикали і релігія» та «Католицький панславізм») - Найда, Г.О. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Найда Галина Олександрівна – студентка III курсу філологічного факультету (відділення журналістики) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – проф. Михайлин І. Л.
Keywords: роль церкви; «Радикали і релігія»; «Католицький панславізм»; Франко Іван