Скрижалі історії Харкова. Т. 2 - Вовк, Ольга Ігорівна; Козіна, Анатолій Андрійович; Коршунов, Владислав Григорович; Олефір, Микола Олексійович; Пічугін Михайло Федорович; Проценко Михайло Володимирович; Росоха, Володимир Омелянович; Солдатенко, В.І.; Янкул, Олексій Миколайович; Куделко, Сергій Михайлович; Кушнарьов, Сергій Сергійович; Бондаренко, Ганна Анатоліївна (Харків : Раритети України, 2020)
Другий том науково-довідкового видання «Скрижалі історії Харкова» присвячений меморіалам, пам’ятникам і меморіальним дошкам Харкова, встановленим в пам’ять про жертв Другої світової війни, а також тим, кого прийнято називати "людьми в погонах". Видання розраховане на істориків, краєзнавців, всіх тих, хто цікавиться минулим столиці Слобожанщини.
Розміщено титульний аркуш, зміст та передмову.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects