Породоочисні та екрануючі породоохоронні пошукові передумови - Червоний, Б.Г.; Chervoniy, B.G. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
Сформульовані визначення груп породоочисних та екрануючих породоохоронних пошукових передумов і запропоновано 10 породоохоронних та 9 породоочисних конкретних пошукових передумов. Сформулированы определения групп породоочисных и экранирующих породоохранных поисковых предпосылок и предложены 10 породоохранных и 9 породочисных конкретных поисковых предпосылок. Here are stated the definitions of the groups of rock-bailing and sealing rock-guarded searching factors and also submitted 10 rock-guarded and 9 rock-bailing concrete searching factors.
Rocks refinery and shield rocks security pilot background
Keywords: поисковые предпосылки; полезные ископаемые; пошукові передумови; корисні копалини; searching factors; natural resources