Демократичний аудит: проблеми методології - Іллєнко, Д.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2011)
У статті проведено порівняльний аналіз існуючих на сьогоднішній день основних концепцій, за допомогою яких здійснюється демократичний аудит.
Keywords: демократія; вимірювання демократії; індекс демократії; індикатор демократії