Модульна програма з російської мови для іноземних студентів-нефілологів - Алексєєнко, Т.М.; Копилова, О.В.; Тростинська, О.М.; Алексеенко, Т.Н.; Копылова, Е.В.; Тростинская, О.Н.; Alekseenko, T.M.; Kopylova, O.V.; Trostynska, O.M. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2009)
У статті запропонована «Програма з російської мови для іноземних студентів-нефілологів», що розроблена з урахуванням вимог кредитно-модульного навчання. Визначається зміст, структура й основні складові програми.
Модульная программа по русскому языку для иностранных студентов-нефилологов
MODULES IN RUSSIAN FOR FOREIGN STUDENTS ACCORD ESP
Russian language curriculum for Russian Specific Purposes to the demands of credit-modular has been represented in this article. Content, structure and basic components of the program have been determined.
Keywords: Russian language curriculum; foreign students; credit-modular teaching; программа по русскому языку; иностранные студенты-нефилологи; кредитно-модульное обучение; програма з російської мови; іноземні студенти-нефілологи; кредитно-модульне навчання