Проблеми і перспективи розвитку сільського та зеленого туризму в Кіровоградської області (випускна робота магістра) - Козиренко, А.М. (My University, 2016)
В роботі розглянуто методологія дослідження розвитку зеленого туризму, природно-ресурсний потенціал Кіровоградської області області, наявність та шляхи перспективного розвитку сільського зеленого зеленого туризму на Кировоградщині.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: сільський зелений туризм; Кіровоградська область; туристичні ресурси; дипломна робота