Розробка шляхів покращення інвестиційної привабливості підприємства - Котюк, Андрій Васильович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено питання підвищення інвестиційної привабливості фармацевтичного підприємства на прикладі ТОВ «Фармак». Розглянуто теоретичні засади інвестиційної привабливості, підходи до її оцінювання та чинники впливу в умовах сучасної економіки. Проведено аналіз фінансово-економічного стану та інвестиційного потенціалу підприємства, а також оцінено його інноваційну діяльність. На основі результатів дослідження розроблено практичні рекомендації та стратегічні напрями підвищення інвестиційної привабливості ТОВ «Фармак». Запропоновані заходи спрямовані на залучення інвестицій, зміцнення ринкових позицій та підвищення конкурентоспроможності підприємства.
Керівник роботи: Васильєв Олексій Вікторович, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; інвестиційна привабливість; підприємство фармацевтичного комплексу; інвестиційна діяльність; ефективність управління