Arthritis as a manifestation of infective endocarditis - Uvarova K.H.; Уварова, Карина Геннадіївна (My University, 2020)
Діагностика інфекційного ендокардиту є складним завданням для клініцистів. Актуальним є питання раннього виявлення інфекційного ендокардиту, оскільки летальність при цьому патологічному стані висока; також поряд з класичними симптомами захворювання нерідко зустрічаються його атипові прояви, так звані «маски» інфекційного ендокардиту.