Аналіз рівня конкурентоспроможності підприємства - Федірко, Кирило Максимович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз та визначення рівня конкурентоспроможності ПРАТ «КИЇВСТАР». Відповідно до мети дослідження поставлено такі завдання: визначити сутність та поняття конкурентоспроможності підприємства; узагальнено моделі оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства; систематизувати методи порівняння конкурентоспроможності підприємства; охарактеризувати сучасний стан ринку та позиціонування ПрАТ «Київстар»; оцінити ключові фактори конкурентоспроможності ПрАТ «Київстар»; здійснити порівняльний аналіз конкурентоспроможності ПрАТ «Київстар» з іншими провідними компаніями ринку; розробити рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Київстар». Об’єктом дослідження є процес аналізу рівня конкурентоспроможності ПРАТ «КИЇВСТАР». Предметом дослідження є сукупність теоретичних та методичних аспектів аналізу рівня конкурентоспроможності підприємства.
Analysis of the Level of Competitiveness of the Enterprise
Керівник роботи: Єрьоміна Марина Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of the enterprise; економічний розвиток; economic development; ПРАТ «КИЇВСТАР»; PJSC "KYIVSTAR"; економічний аналіз; economic analysis