Політологічний вимір інноваційних стратегій в Україні - Фоломєєв, М.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
У статті здійснюється аналіз деяких проектів інноваційних стратегій розвитку України, розроблених на рівні урядових рішень і законодавчих актів у період до 2009 року. Обгрунтовується ряд політичних причин нереалізованості цих інноваційних стратегій.
Keywords: інноваційні стратегії; клієнтарно-патронажні відносини; політичні суб’єкти