Фінансово-економічна стійкість підприємства в умовах саморегулювання - Овчаренко, Владислав Михайлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою дипломної роботи магістра є вдосконалення існуючих теоретичних та методичних підходів до оцінки фінансово-економічної стійкості підприємства в умова саморегулюівння. Об'єкт дослідження – підприємства архітектурно-будівельної галузі, виробничо-господарська діяльність яких може підпадати під вплив галузевої системи саморегулювання. Предмет дослідження - фінансово-економічна стійкість компаній архітектурно-будівельної галузі.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; фінансово-економічна стійкість підприємства; саморегулювання; надійність функціонування компаній; архітектурно-будівельна галузь