Ретроспективний аналіз розвитку бібліотечної справи в Луганській області - Нємець, Л.М.; Моштакова, Н.В. (My University, 2009)
Проведено детальний аналіз розвитку бібліотечної справи в Луганській області, в результаті чого було виділено 6 її періодів та охарактеризовано їх
Keywords: бібліотека