Методика викладання історії : методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] - Щербина, Ірина Володимирівна; Shcherbyna, I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до проведення практичних занять розроблені на основі завдань курсу, що базуються на робочій навчальній програмі дисципліни, і включають зміст програми курсу, завдання для організації та планування аудиторної та самостійної роботи, питання для самоконтролю, проблемно-пошукові завдання, таблиці, список літератури, рекомендованої для засвоєння курсу, питання для підсумкового контролю, письмові та тестові завдання.
History teaching methodology : methodological guidelines for conducting practical classes in the discipline for first-year (bachelor's) level higher education students [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; система історичних знань; шкільна історична освіта; засоби викладання історії; краєзнавча робота в школі; оцінка рівнів навчальних досягнень учнів