Методи підвищення ефективності системи організації праці менеджера - Борисенко, Наталія Павлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність теми дослідження обумовлена тим, що саме управлінські кадри забезпечують будь-якому підприємству стабільний стан, необхідний для адаптації до зовнішніх умов, що змінюються, визначення нових цілей у розвитку бізнесу й шляхів досягнення цих цілей. Відповідно підвищення ефективності управлінської праці є однією з найбільш актуальних задач, вирішення якої забезпечує стійке положення підприємства на ринку й динамічний його розвиток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є обґрунтування основних теоретичних підходів в організації праці менеджера та визначення методів підвищення ефективності системи організації праці менеджера. Об’єктом дослідження є система організації праці менеджера в ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Предметом дослідження є теоретичні підходи з підвищення ефективності управлінської праці та систематизація методів підвищення ефективності роботи управлінського персоналу.
Methods for increasing the efficiency of a manager's work organization system
Керівник кваліфікаційної роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; менеджмент організацій; management of organizations; менеджери; managers; управлінські кадри; management staff; управлінська праця; managerial work