Вісник Харківського університету. № 103. Психологія. Випуск 7 - Харківський університет (Харків : «Вища школа», Видавництво при Харківському державному університеті, 1974)
У віснику вміщено результати теоретичних робіт та експериментальних досліджень з деяких питань загальної, інженерної, педагогічної психології пам'яті, психології навчання, а також соціальної психології. Вісник розраховано на психологів, викладачів вищої і середньої школи, методистів, спеціалістів з питань наукової організації праці, а також студентів.
Редакційна колегія: Г. В. Рєпкіна (відповідальний редактор), П. Б. Невельський. Б. П. Снопик (секретар).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; Харьковский университет; Харківський державний університет; психологія пам’яті; психологія навчання; соціальна психологія