Морфологічний та контент-аналіз поняття «екологічне підприємництво» - Тітенко, Г.В.; Titenko, G.; Гаврюшова, О.Є.; Havryushova, O. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2012)
Розкрито сутність поняття «екологічне підприємництво», проведено його аналіз та сформульовано визначення, як діяльність суб’єктів господарювання з виробництва товарів, виконання робіт та надання послуг для забезпечення екологічної безпеки, раціонального використання природних ресурсів, підвищення рівня охорони навколишнього середовища з метою отримання позитивного екологічного та економічного ефекту. The essence of the concept of «environmental business» conducted its analysis and formulated a definition as business entities for the production of goods, works and services to ensure ecological safety and rational use of natural resources, improving environmental protection in order to obtain a positive environmental and economic effect .
Morphological and content-analysis concept «environmental business»
Keywords: екологічне підприємництво; контент-аналіз; морфологічний аналіз; environmental entrepreneurship; content analysis; morphological analysis