Міжнародна економіка : методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] - Галуцьких, Наталія Андріївна; Дуна, Наталія Генадіївна; Дідорчук, Ірина Леонідівна; Задорожна, Ольга Григорівна; Кім, Тетяна Іванівна; Шуба, Олена Артурівна; Galutskykh, Nataliia А.; Duna, Nataliia G.; Didorchuk, Iryna L.; Zadorozhna , Olga G.; Kim, Tetiana I.; Shuba, Olena A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Видання містить методичні рекомендації до виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо визначення мети, об’єкту, предмету, структури курсової роботи, змісту окремих розділів, оформлення роботи в цілому та її складових елементів, порядку захисту, оцінювання курсових робот.

The publication contains methodical recommendations for the performance of coursework for applicants of higher education, specialty 051 «Economics» of the educational program «International Economics» full-time and part-time forms of study of the first (bachelor's) level of higher education, namely: requirements and explanation of the definition goal, object, subject, coursework structure, content of individual sections, the design of the work as a whole and its constituent elements, the order of protection, evaluation of coursework
International Economics : methodological recommendations for the completion of coursework in the discipline for applicants of higher education in the specialty 051 «Economics» of full-time and part-time forms of study of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні рекомендації; курсове дослідження; міжнародна економіка; бакалаврський рівень вищої освіти; methodological recommendations; course research; international economy; bachelor's level of higher education