Стратегічне управління іміджем організації в умовах кризи (на прикладі КНП «Великобурлуцький ЦПМСД») - Доля, Тетяна Петрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання удосконалення організації іміджевою діяльності закладу охорони здоров’яна основі проектного підходу. Практичне значення полягає у тому, що розроблені заходи з організації іміджевою діяльності закладу охорони здоров’я були втілені у роботу КНП «Великобурлуцький ЦПМСД».

Scientific novelty of the research: the issues of improving the organization of the image activity of the health care institution on the basis of the project approach have been further developed. The practical significance lies in the fact that the developed measures for the organization of the image activity of the health care institution were implemented in the work of the KNP "Velikoburlutsky CPMSD".
Strategic image management of the organization in a crisis" (on the example of KNP "Velikoburlutsky CPMSD")
Керівник роботи: Рубан Наталія Павлівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; заклад охорони здоров’я; імідж; управління; інноваційна робота; удосконалення; health care institution; image; innovative work; improvement; management