Динаміка модного образу в ковідні та постковідні часи - Меркушина, Олександра Дмитрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є дослідити динаміку модного образу в ковідні та постковідні часи.
Керівник роботи : Титар Олена Володимирівна, доктор філософських наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; модний образ; пандемія Covid-19; трансформація модного образу; естетичні тенденції; компенсаторна реакція на кризові явища; соціальна ідентифікація