Шляхи впровадження та ефективність функціонування електронного уряду в Україні - Станович, Ганна Романівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є комплексне дослідження електронного уряду, як інструменту цифрової трансформації державного управління, визначення його ролі у підвищенні ефективності публічних послуг, а також розробка практичних рекомендацій щодо напрямів вдосконалення та перспектив розвитку електронного уряду в Україні. Об’єктом дослідження є впровадження та ефективність функціонування електронного уряду в Україні. Предметом дослідження є процеси впровадження та підвищення ефективності електронного уряду, як складової цифрової трансформації публічного управління.
Керівник кваліфікаційної роботи: Жадан Олександр Васильович, наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; державне управління; public administration; електронний уряд; electronic government; цифрові технології; digital technologies; модернизація управлінських процесів; modernization of management processes; публічний сектор; public sector